Kiezen voor Wanyamapori

Wanyamapori betekent dierenrijk in het Swahili, de meest gesproken taal in Afrika. Het rode logo van Wanyamapori staat voor de rode wegen van het dierenrijk Oeganda en de driehoek symboliseert het Victoriameer dat Oeganda, Kenia en Tanzania met elkaar verbindt. Wanyamapori wil graag deze unieke belevenis met je delen.

Persoonlijke aanpak

Wanneer je een catalogus met verschillende Afrikaanse bestemmingen bekijkt of op het internet surft, krijg je een immens aanbod van Afrika-reizen. Het is niet evident om een keuze te maken.
 Liesbeth, organisator van Wanyamapori is al jarenlang in Oeganda gevestigd en beschouwt het als haar thuis. Daardoor kent zij het land door en door, alsook de gebruiken en gewoontes van de lokale bevolking.

Bij aankomst in Entebbe (luchthaven Oeganda) komt de organisator van Wanyamapori, Liesbeth Van den Steen, samen met de chauffeurs je persoonlijk ontvangen.

Vertrouwen

Indien je bij Wanyamapori een reis boekt, verloopt dit volledig volgens de Belgische wetgeving van 16 februari 1994.

Aangezien Wanyamapori een kantoor heeft in Oeganda, werken we niet samen met agenten maar zullen we de reservaties voor de lodges zelf voor onze rekening nemen. Door onze ervaring als reisbegeleiders zijn we vertrouwd met de eigenaars/managers van de lodges. Dit zorgt voor een uiterst persoonlijke aanpak. Als er een nieuwe accommodatie opengaat, krijgen we een uitnodiging om ze te bezoeken.

Info momenten

Er zal op de website aangekondigd worden welke periodes Liesbeth Van den Steen, organisator van Wanyamapori in België zal verblijven. Ze kan dan, indien je dit wenst bij je thuis langskomen.

Wanyamapori wil aan iedereen de mogelijkheid bieden om een onvergetelijke trip naar de parel van Afrika te beleven. We organiseren privé-reizen aangepast aan uw  budget. Wilt u samen met uw partner, familie of vrienden reizen in budget-, middenklasse of luxueuze accommodaties of een combinatie ervan, neem dan contact op met  Wanyamapori en wij helpen je graag om de voor u ideale reisroute op maat uit te stippelen.